De drak også champagne da Titanic gik ned!

Selv om videnskaben i FN’s klimapanel i 30 år har advaret mod konsekvenserne af den globale opvarmning, så har de politiske ledere igen og igen tøvet med at tage de nødvendige beslutninger, der kan reducere udledningen af drivhusgasser.
Så nu har Alternativet fået opstillet en klimapolitisk skulptur af den fynske billedhugger, Jens Galschiøt foran Christiansborg.
Vi var med til ferniseringen hvor et af budskaberne var at klimakrisen er den absolut alvorligste for vores fælles klode. Bl.a. fordi klimaforandringerne producerer en række andre kriser – f.eks nye flygtninge-strømme.

Udgivet 2016, GLOBALT, LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til De drak også champagne da Titanic gik ned!
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.