Kvindekamp i Odense 2016.

Selv om kampen for ligestilling forlængst er dømt afgjort og overstået i den brede offentlige debat, så er hvis nok stadig en del der halter. Kvinder er stadig bagefter når man ser på hårde fakta som gennemsnits-løn og repræsentation i samfundets magtcentre – og når det handler om mindre målbare parametre som sexisme og mandchauvinisme, så tyder meget på at de trives i bedste velgående sammen med gode gamle kønsrollemønstre.
Vi har mødt Katrine, der sammen med en gruppe fortrinvis yngre kvinder har startet en ny afdeling af Dansk Kvindesamfund i Odense.

Udgivet 2016, LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Kvindekamp i Odense 2016.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.