Historiske demonstrationer mod regeringens velfærdforringelser

Den 12.maj 2016 er blevet kaldt en historisk dag – fordi det lykkes Velfærdsalliancen at mobilisere demonstrationer imod regeringens sparepolitik i 74 kommuner på en og samme dag.
Velfærdsalliancen, en sammenslutning af fagforeninger og græsrodsbevægelser, der på den ene eller anden måde har brug for offentlige velfærds ydelser, er dannet i protest mod regeringens såkaldte omprioriterings bidrag, der pålægger kommunerne hvert år de kommende at betale 1% af deres budgetter tilbage til staten. Vi var med i Odense hvor man i 2016 skal aflevere 85 millioner – et beløb der dobbeltes op hvert år frem til 2019 – hvilket svarer til at man i Odense Kommune i perioden kan blive nød til at fyre hvad der svarer til 300 skolelærere og 300 so-su assistenter.

Udgivet 2016, LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Historiske demonstrationer mod regeringens velfærdforringelser
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.