Akut sparechok kan betyde nye fyringer i Odense Kommune.

Uforudsete udgifter i beskæftigelses – og socialforvaltningen i Odense kommune – Bl.a. et skærpet krav om lægeerklæringer i sager om førtidspension og sygedagpenge. Flere sager end forventet med problemfyldte unge, der bliver flyttet fra B&U forvaltningen til socialforvaltningen. Et lovkrav om flere samtaler med ledige på Jobcenteret. Og flere flygtninge fra regeringens kvoteordning – uden at der følger penge med –Har sammen med gammel gæld skabt et minus i forvaltningen på 47 millioner i 2016. Noget der kan betyde fyring af mere end 30 medarbejdere.
Vi har talt med den konservative rådmand, Steen Møller og udvalgsmedlem Ulla Chambless, Enhedslisten der foreslår at byrådet træder til ved at tage penge fra kommunekassen for at undgå akutte fyringer.

Udgivet 2016, LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Akut sparechok kan betyde nye fyringer i Odense Kommune.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.