Rød uenighed om grønne ambitioner for Odense.

Egentlig vil de røde gerne være grønne og holde co2 forurenende biler væk fra byens centrum. Men når det så skal nedfældes i en politisk forpligtigende kommuneplan for udvikling af Odense frem mod 2028, så kommer der flimmer på skærmen.
SF ser helst at en ny kommuneplan arbejder efter at reducere privatbilismen i centrum med 10%. Enhedslisten vil skrue ambitionen op til 25%. Men Socialdemokraterne lægger sig på linie med bilistpartiet Venstre, hvor by & kulturrådmand Jane Jegind hvis forvaltning står for udarbejdelsen af kommuneplanen er tilfredse hvis mængden af biler kan fastholdes på det nuværende niveau.
Odense ser Rødt har mødt byrådsmedlemmerne Brian Skov NIelsen, Enhedslisten og Anders W.Berthelsen, Socialdemokraterne.

Udgivet 2016, LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Rød uenighed om grønne ambitioner for Odense.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.