Hvordan bliver flygtninge en del af det danske fællesskab?

Hvordan integrerer man bedst muligt de nye flygtninge, der får asyl i Danmark i disse år. Er det realistisk for kommunerne at leve op til det nye politiske mantra fra Christiansborg om at de nytilkomne hurtigst muligt skal ud på arbejdsmarkedet. Eller skal man tænke integration mere nuanceret og tålmodigt.
Vi har været til dialogskabende debatmøde med odenseanske byråds politikere og en række “eksperter” – bl.a. den bosniske flygtning Meho Selman og Preben Astrup fra Dansk Idrætsforbund, der har arbejdet med flygtninge siden midten af 90’erne.

Udgivet 2016, LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Hvordan bliver flygtninge en del af det danske fællesskab?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.