Husk Hovedet – Giv gratis Psykologhjælp til unge!

Psykiatrifondens rapport ”Tal til psyken” fra 2015 siger bl.a. at psykiske problemer er årsag til op mod 60% af frafaldet på ungdomsuddannelserne. Beregninger viser, at det koster samfundet 72 milliarder kroner om året, at omkring 5.000 ud af en ungdomsårgang på 63.000 marginaliseres og bliver udstødt fra uddannelse og arbejdsmarked.
” Så måske vil det være en god investering hvis man sidestiller et knækket sind med et brækket ben”. Det var budskabet da de politiske ungdomsorganisationer SFU, DSU, SUF og Erhvervskolernes Elevorganisation demonstrerede for at Odense Kommune i lighed med bl.a. Århus og Ålborg bør give gratis psykologhjælp til unge under 25 år.

Udgivet 2016, LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Husk Hovedet – Giv gratis Psykologhjælp til unge!
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.