Black Army rekrutterer børn og unge når klubber spares og lukker.

Børn og Unge forvaltningen i Odense Kommune har netop besluttet at byens mere end 50 lokale ungdomsklubber for de 10-18 årige skal omstruktureres til 9-12 store ungdomscentre – en omstrukturering der sker på et tidspunkt hvor kriminelle bander, som Black Army er godt i gang med at rekruttere unge i udsatte boligområder.
Vi har talt med fællestillidsrepræsentant på klubområdet Thomas Jensen og byråds-kandidat for Enhedslisten, Reza Javid, der mener det er afgørende at de nye ungdomscentre får nok resurser til også at være opsøgende og forebyggende.

Udgivet 2016, LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Black Army rekrutterer børn og unge når klubber spares og lukker.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.