Julegalla støtter Børn, Unge & Sorg, Odense.

Kulturmaskinen Julegalla Show støtter igen i år i en god sags tjeneste et stykke lokalt socialt arbejde i Odense. En lang række meget forskellige men lokalt forankrede kunstnere har sagt ja til at optræde gratis til fordel for Børn, Unge & Sorg.
Birgitte Weinberger fra Kulturmaskinen fortæller hvorfor og så har vi mødt Jan Mathiasen fra Børn, Unge & Sorg afdeling i Odense, hvor psykologer og frivillige tilbyder gratis støtte og behandling til børn og unge, hvis søskende eller forældre er alvorligt syge eller døde.
Julegallaen kan opleves i Magasinet, Odense lørdag 16.december.

Udgivet 2016, KULTUR, LOKALT, SOCIALT | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *