At gå forbi uden at gøre noget – Det får man ondt i maven af.

Projekt Husvild har igen haft deres årlige vinter-uddeling af tøj, støvler, soveposer og andet der gør det nemmere for hjemløse og andre udsatte borgere at klare et liv på gaden i Odense.

Hjemløse og udsatte er endnu ikke så synlige i gadebilledet i Odense, som tilfældet er i København og Århus, men der er tendenser til et stigende problem, da nogle af de i forvejen svage grupper de senere år er blevet presset af lavere sociale ydelser, som f.eks. kontanthjælps-loft og unge-ydelse på SU-niveau. Isabella Mittelstein fra projekt Husvild fortæller at hun både ser flere unge hjemløse end tidligere og at Husvild allerede nu får henvendelser om hjælp fra arbejdsløse, der ikke kan betale huslejen pga. kontanthjælps-loftet.

 

Udgivet 2016, LOKALT, SOCIALT | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *