Arrogant behandling af integrations succes!

Rising-Projektet – der arbejder med udsatte unge nytilkomne flygtninge fra bl.a. Syrien og Eritrea – har i mere end 25 år løst integrations-opgaver for Odense Kommune.
Men nu har beskæftigelses & socialforvaltningen med meget kort varsel og uden forudgående dialog meddelt at de ikke vil forlænge kontrakten.
Først var begrundelsen sent i november 2016 at de ikke var tilfredse med resultaterne. Så producerede forvaltningen i december 2016 deres egen effekttal, da projektet kunne fremvise tal tæt på målsætningerne. Da Rising-projektet i januar 2017 blev indkaldt til møde med embedsmændene, så skulle der ikke diskuteres effekttal. Men blot meddeles at der er kommet en ny politik, hvor det er forvaltningens egne medarbejdere, der fremover skal varetage opgaven.
Vi har besøgt projektet der har været udsat for en uskøn og arrogant proces hvor flere års erfaringer med en udsat gruppe unge kastes over bord uden dialog eller inddragelse af medarbejdere.

Udgivet 2016, LOKALT, SOCIALT | 1 kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

One Response to Arrogant behandling af integrations succes!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *