Mere Skat til Velfærd i 2017 – Men er det Nok?

2016 blev på flere måder et særligt år i odenseansk lokalpolitik. Mange og forskellige grupper af borgere og interesseorganisationer markerede i flere omgange en stigende utilfredshed med de velfærds-forringelser, der har fundet sted. Noget der var medvirkende til at byens store socialdemokratiske borgmesterparti brød med årtiers konsensus-politik i Odense Byråd og indgik en historisk budgetaftale med SF, Enhedslisten og Radikale for at sikre en skatte-stigning, der skal give flere penge til den kommunale velfærd.
Men er en skatte-stigning på 1 ”velfærds-procent” nok. Odense ser Rødt har talt med forældre, lærere, pædagoger og repræsentanter for de ældre og de handicappede.

Udgivet 2016, LOKALT, POLITISK | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *