Forsker: Dårlig ide at droppe Risingprojektet.

Hvis man ønsker god og holdbar integration af unge flygtninge, så skal man – som på Risingprojektet – arbejde på at de får uddannelse og sociale kompetencer der matcher det danske samfund.
Hvis man i stedet for prioriterer hensyn til en trængt kommunal økonomi og tidens politiske mantra om at alle skal i job eller virksomhedspraktik her og nu – så skal man følge eksemplet fra beskæftigelses & socialforvaltningen i Odense Kommune, hvor man uden varsel har droppet Risingprojektet, der ellers har løst integrations-opgaver for Odense i mere end 25 år.
Odense ser Rødt har talt med byrådsmedlem Tim Vermund, S og ph.d. studerende Susanne Jacobsen Perez, der har arbejdet med uddannelse af 2-sprogede siden 2001, og i forbindelse med et forskningsprojekt om undervisning af sent ankomne unge flygtninge har fulgt Risingprojektet og et lignende projekt i Ballerup.

Udgivet 2017, LOKALT, POLITISK | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *