Ny strategi kan koste 200-300 job i Odense Kommune.

Beskæftigelses & socialforvaltningen vil gerne leve op tidens politiske mantra om virksomhedspraktik, virksomhedspraktik, virksomhedspraktik. Så derfor vil de bl.a. lukke store aktiveringsprojekter som Bygnings-renovering og Pensionist service.
Vi har mødt tillidsmand Henrik Edvardson, der ikke forstår hvorfor, når det nu er sådan at f.eks. projekt Bygnings-renovering har meget bedre effekttal end de private virksomhedspraktikker, når det handler om at få de arbejdsløse videre til job eller uddannelse.

Udgivet 2017, LOKALT, POLITISK | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *