Ofre for Ny strategi: Flexjobbere og Pensionister.

143 flexjobbere mister deres arbejde imens ca. 1000 pensionister med små indtægter skal finde andre og dyrere løsninger til at få ordnet haver og ryddet sne, hvis Odense Byråd beslutter at lukke Pensionistservice.
Pensionistservice der siden 80’erne har været et tilbud med billig praktisk bistand til byens pensionister, var oprindeligt et aktiverings-projekt i ældre & handicapforvaltningen. Men opgaven der i dag overvejende varetages af flexjobbere blev i 2013 flyttet over i beskæftigelses & socialforvaltningen. Og derfor bliver tilbuddet til byens pensionister og de 143 flexjobbere, nu ofre i en ny beskæftigelses-strategi, hvor man vil erstatte aktivering med private virksomhedspraktikker  i et håb om at det vil skaffe flere ledige odenseanere i ordinære job.
Vi har mødt Pia og Lone der er mere end kede af det, fordi de har erfaret hvor svært det kan være først at blive anerkendt som flex-jobber – og derefter rent faktisk at få et fleksjob.

Udgivet 2017, LOKALT, POLITISK | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *