Socialdemokrat vil redde Pensionistservice i Odense.

Helle Nielsen der er byrådsmedlem for Socialdemokratiet og formand for LO i Odense, er rystet over at byens Pensionistservice er luknings-truet. Både fordi de fattigste pensionister mister et billigt tilbud med praktisk bistand. – Men lige så meget fordi en lukning vil betyde at 143 fleksjobbere lige om lidt står uden arbejde.

Så nu foreslår Helle Nielsen at kommunen går aktivt ind at omdanne Pensionistservice til en Socialøkonomisk virksomhed, der både kan arbejde på markeds-vilkår og tage sociale hensyn til medarbejdere i fleksjob.

Udgivet 2017, LOKALT, POLITISK | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *