Folkeskolelærer kan nu føre retssag mod Odense Kommune.

Efter 2½ års juridisk tovtrækkeri og 2 domstolsafgørelser kan tidligere folkeskolelærer, Erik Schmidt nu søge oprejsning for den ”tjenstlige advarsel” han fik EFTER han havde sagt sin stilling på Agedrup Skole op i maj 2014. Det blev afgjort i Landsretten den 23.februar 2017.

Advarslen blev givet fordi skolelederen mente at Erik Schmidt “var negativ over for de forandringer, Agedrup Skole er i lige nu.” Odense Lærerforening bad i flere omgange Børn & Unge Forvaltning om at trække advarslen tilbage, da de mente den var med til at krænke de offentligt ansattes ytringsfrihed. Men da det ikke lykkes, valgte Danmarks lærerforening at prøve sagen ved en domstol.

Du kan se mere om sagen i vores reportage fra dengang det startede i 2014.

Udgivet 2017, LOKALT, POLITISK | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *