Kvindekamp i Odense.

8.marts og hva’så? – Har kvinderne ikke fået ligestilling for længe siden?

Dansk Kvindesamfund Odense synes stadig der er et stykke vej igen. Så de markerer 8.marts kvindernes internationale kampdag i Møntergården fra kl. 16.15 -19.45, hvor der både er historiske, aktuelle og debatskabende oplæg, skøn musik og andet godt.

Du kan også se TV Udsyn på kanal Fynboen kl.21, hvor forfatter Pia Fris Laneth fortæller om 100 års kvindekamp i familiekrøniken ”Lilys Danmarkshistorie” og så kan du i videoen her møde Katrine der er aktiv i Dansk Kvindesamfund, Odense.

Udgivet 2017, LOKALT, POLITISK | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *