Pædagoger alene med 17 børn – men lys forude i Odense.

BUPL – pædagogernes fagforening – har i marts foretaget en undersøgelse af hvor tit og hvor længe én voksen er alene med store børne-grupper i landets daginstitutioner. En undersøgelse hvor 75% svarer at de kan være alene med mere end 17 børn i et tidsrum på op til 1 time eller mere.
Hos BUPL Fyn synes man det er uforsvarligt. Men ser samtidig nogle lys forude i kommuner som Nyborg og Odense, hvor byrådsflertal er kommet til den erkendelse at man skal friholde børneområdet når der spares, samtidig med at man bliver nød til at genoprette normeringerne i de daginstitutioner, der har lidt under de sidste mange års sparerunder.

Udgivet 2017, LOKALT, POLITISK | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *