1.maj – Rød sammenkomst i Odense.

Der blev både talt om pensionsalder, social dumping, banditter i habitter, integration og meget mere, da den lokale fagbevægelse, Socialdemokratiet, SF og Enhedslisten fejrede arbejdernes internationale kampdag den 1.maj i Odense.
Parolen var ”Sammen skaber vi morgendagen” – men når man kigger ud på det politiske landskab i Danmark pt. – så ser det på den ene side ud som om det snævre borgerlige folketingsflertal er ved at krakelere – men at det på den anden side i den såkaldt ”røde blok” som også indbefatter Alternativet og de Radikale – også er usikkerhed om det fælles fodslag.

Udgivet 2017, LOKALT, POLITISK | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *