Unge i Udkanten lades i stikken.

Odense Kommune vil erstatte byens 35 ungdomsklubber med 10 nye Ungdoms-centre. En omlægning der er iværksat for at frigøre 10 millioner til indsatser for udsatte børn med socialt svage familier.
Men skeptikere mener at lukning af de lokale klubber netop rammer børn fra svage familier og hos en lang række “randskoler” i byens udkant mener man at deres unge reelt mister et klubtilbud, fordi afstanden til det nærmeste ungdomcenter bliver alt for lang.
Vi har mødt skolebestyrelsesformand Vicki Torp fra Agedrup skole og byrådsmedlemmerne Bo Libergren, Venstre – Brian Skov Nielsen, Enhedslisten og den radikale B&U rådkvinde Susanne Crawley, der har hver deres tilgang til en beslutning som ingen er rigtig tilfredse med.

Udgivet 2017, LOKALT, POLITISK | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *