Velkommen til Virkeligheden – Rådkvinde på pædagogvagt!

B&U Rådkvinde Susanne Crawley var med på morgenvagt, i Børnehuset Niels Bohr fredag morgen. Forældre-organisationerne FOLA og Odense Forældre-Organisation vil gerne, at lokalpolitikkerne husker de yngste medborgere frem til kommunal-valget i november. Daginstitutionerne, vuggestuer og børnehaver har i mange kommuner været ofret, når der skulle spares på trængte budgetter fordi der ikke er nogen lovkrav til hvor mange børn, der kan passes af få voksne. Så udover at introducere en politisk ansvarlig rådkvinde til virkeligheden, ønsker forældre-organisationerne også en debat om lovbestemte minimums-normeringer, der sikrer en pædagogisk forsvarlig pasning af børnene, imens mor og far passer deres arbejde.

Udgivet 2017, LOKALT, POLITISK | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *