Handicappede vil også have del i Odenses “velfærds-procent”.

Der var fuldt hus, da LEV, landsforeningen evnesvages vel og pårørende til udviklingshæmmede og borgere med fysiske og psykiske handicap inviterede til valgmøde tirsdag aften. Handicapområdet har som andre velfærds-ydelser i Odense Kommune, været igennem store sparerunder, de sidste mange år – noget der kan mærkes både i den pleje, der er på bostederne og den støtte, der er til udviklingshæmmede i egen bolig. Men hvor et byrådsflertals øremærkning af en -– den såkaldte velfærds-procent – har tilført ekstra penge til børn, unge og ældrepleje, så har de handicappede endnu ikke fået noget ekstra til at lukke de store huller der betyder en kritisk mangel på varme hænder til pleje, omsorg og aktiviteter.

Udgivet 2017, LOKALT, POLITISK | 1 kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

One Response to Handicappede vil også have del i Odenses “velfærds-procent”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *