Løftebrud eller Valg Cirkus?

Venstres Bo Libergren tog tirsdag morgen Børn -og Ungeudvalget på sengen da han forslog minimum-normeringer i de odenseanske daginstitutioner. Baggrunden var en håndsoprækning på BUPL’s valgmøde nogle dage forinden, hvor både SF, Radikale, Socialdemokratiet, Alternativet og Enhedslisten sagde ja til minimum-normeringer i spare-ramte børnehaver og vuggestuer. Bo Libergren stemte selv imod sit eget forslag og det gjorde socialdemokraterne, den Radikale Susanne Crawley og SF’s Line Mørk også. Så nu snakker Bo Libergren om løftebrud imens Line Mørk kalder det valg cirkus når man stiller u- finansierede forslag som man selv stemmer imod.

Udgivet 2017, LOKALT, POLITISK | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *