Misbrugere ydmyges på odenseansk behandlingscenter.

Førtidspensionist og tidligere stofmisbruger Elvis Rasmussen er nu afhængig af metadon. En medicin han kun kan få på behandlingscenter Odense, hvor der ofte er lang ventetid, før han og de andre brugere kan komme til at fungere resten af dagen. Metadon der været brugt til behandling af stofmisbrugere i Danmark siden starten af 70’erne har mange af de samme egenskaber som illegale stoffer, som f.eks. heroin. Dvs. at det også kan være farligt i for store doser og sammen med andre rusmidler.
Så da der i Odense blev konstateret dødsfald blandt misbrugere med metadon i kroppen, så indførte Behandlingscentret den nuværende praksis for udlevering af Metadon for at holde sig selv ansvarsfri. Så i stedet for at møde op 3 gange om ugen eller få Metadon leveret hjemme, så skal man nu møde op hver morgen og puste ”nul” i en alkoholmåler for af få sin metadon. En praksis der frustrerer mange i forvejen stressede brugere som Elvis.

Udgivet LOKALT, SOCIALT | Kommentarer lukket til Misbrugere ydmyges på odenseansk behandlingscenter.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.