Brutal lukning af velfungerende plejecenter.

Brutal lukning af velfungerende plejecenter.
Selv om en aktuel prognose forudser at der kommer flere ældre i Odense Kommune de kommende år, så har et byrådsflertal besluttet at lukke Hjallese Plejecenter. En beslutning der betyder at 68 ældre og svage medborgere skal flyttes andre steder hen og at omkring 40 medarbejdere skal fyres.
Beslutningen er truffet fordi Odense Kommune fra april skal finansiere driften på et nyt privat friplejehjem. Og da det private plejehjem skaber en overkapacitet af plejehjemspladser, så har ældre og handicapforvaltningen  beregnet at det vil koste kommunen ekstra 12 millioner kroner om året at opretholde det nuværende antal kommunale plejehjemspladser.

Vi har besøgt Hjallese Plejecenter hvor beboerne føler sig mere end dårligt behandlet.

Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Brutal lukning af velfungerende plejecenter.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.