Venstre og DF har gjort de fattige fattigere.

Venstre og DF har gjort de fattige fattigere.
Rockwoolfondens forsknings enhed har netop afsluttet en omfattende analyse, af konsekvenserne af den såkaldte ”Starthjælp” til nytilkomne flygtninge, som det daværende VKO flertal indførte tilbage i 2002. En analyse der på den ene side slår fast, at ydelsen der sænkede kontanthjælps-niveauet med 35-40% gjorde nyankomne flygtninge til den fattigste befolkningsgruppe i Danmark – og at den på længere sigt på ingen måde havde nogen beskæftigelse effekt – selv om det var det som var erklærede formål.

Og da 0’ernes fattigdoms-ydelser til forveksling ligner den nuværende regerings lave integrationsydelse, kontanthjælpsloft og 225 timers regel, så giver vi her sammen med samfundsforskere, arbejdsløse kontanthjælpsmodtagere og andre der er i daglig berøring med de udsatte grupper et bud på hvad fremtidig forskning vil konkludere efter 4 års borgerlig socialpolitik.

Udgivet POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Venstre og DF har gjort de fattige fattigere.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.