Hvem skal redde truet velfærd i Odense.

Hvem skal redde truet velfærd i Odense.
Vi bliver flere børn og ældre de kommende år. Det truer udgifterne til basale velfærdsydelser i bl.a. Odense Kommune. Så nu er byrådet gået i gang med at omprioritere, sådan at der skal spares på blandt andet kulturliv og administration.
Imens frygter folkeskolelærerne at de kan se frem til nye fyringsrunder fordi velfærds-procenten der blev vedtaget i 2016 indtil nu kun har lukket gamle huller i budgetterne.

Og hvad så? Kulturlivet vil gerne fredes fordi deres andel af budgetterne ikke fylder meget i den store kasse, imens Enhedslisten foreslår et slags ”børneværn” hvor man bruger af kassebeholdningen og ser på erhvervs-skatterne imens vi venter på bedre tider.
Vi har talt med Borgmester Peter Rahbæk, Venstres Jane Jegind og andre af de involverede parter.

Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Hvem skal redde truet velfærd i Odense.