Hvis inklusion bliver til eksklusion?


Hvis inklusion bliver til eksklusion?
Folkeskolen har i mange år skulle leve op til en smuk ide om at inkludere børn med særlige behov i almindelige klasser. Men når udmøntningen af de gode intentioner overlades til kommunerne, hvor de lokale politikere ofte skruer på de håndtag, de kan skrue på, når de skal få trængte kommunale økonomier til at hænge sammen, så er der stor forskel på hvordan man håndterer børn med f.eks. ADHD, autisme og ordblindhed i almindelige klasser.
Vi har talt med Odense Lærerforening, der netop har offentliggjort en undersøgelse, hvor 82 % af Odense Kommunes lærere svarer at de har elever, der ikke får den støtte, de har brug for, og 66 % af lærerne svarer at de mangler kvalificeret hjælp til inklusionsopgaven.

Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Hvis inklusion bliver til eksklusion?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.