Jeg Flytter Ikke! Hvor skal vi bo?


Jeg Flytter Ikke! Hvor skal vi bo?
Det var til tider meget følelsesladet da Beboer initiativet ”Almen Modstand” havde inviteret byrådsmedlemmer til at møde bekymrede beboer, der skal genhuses, når Vollsmoses bidrag til den omfattende såkaldte ”Ghetto-plan” betyder at omkring 1000 lejligheder skal rives ned og op mod 3000 beboere tvangsflyttes i løbet af de næste 5 år.
Nu foreslår Enhedslisten og de Radikale at der tages særligt hensyn når især ældre beboere skal genhuses.
Både etnisk danske og 1.generationsindvandrere, der har boet i bydelen så længe, at det er der, de har det sociale netværk der er tilbage.
Forslaget der sætter konsekvenserne af den omfattende såkaldte ”Ghetto-plan” i relief blev behandlet på et byrådsmøde 21.august, hvor der var enighed om sende henstillingen videre til det samarbejdsudvalg hvor de kommunale forvaltninger, sammen med boligselskaberne, CIVICA og FAB, står for den omfattende forandring af Vollsmose.

Udgivet POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Jeg Flytter Ikke! Hvor skal vi bo?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.