Coronaen kan ramme hårdt i udsatte boligområder.

Coronaen kan ramme hårdt i udsatte boligområder.
Kan den aktuelle smittefare betyde kommende tvangs-flytninger og nedrivning af boliger i f.eks. Korsløkkeparken i Odense?
Ja det kan den hvis der ikke findes dispensationer for den aktuelle eksplosive ledighed, når de omstridte ghetto-lister gøres op i 2021.

Siden 2010 hvor den daværende VK regering endnu engang ville demonstrere en hård og stram udlændinge-politik, er omkring 50 boligområder, hvert år blevet målt og vejet på hårde fakta om beskæftigelse, uddannelse, kriminalitet, etnisk oprindelse og gennemsnits-indkomst.
Hårde fakta der siden 2019 nu afgør om ens boligområde er hhv. et udsat boligområde, en ghetto eller en hård ghetto, der kan udsættes for nedrivning af boliger og tvangs-flytning af beboere.

Så nu har Enhedslistens bedt Boligminister Kåre Dybvad, tage initiativ til: ”at der dispenseres for ghettolovgivningen i 2020, således at den stigende arbejdsløshed og den faldende bruttoindtægt ikke medfører, at flere boligområder kommer på den hårde ghettoliste i dec. 2021”. Noget der kan få stor betydning for bl.a. Korsløkkeparken i Odense.

Vi har talt med de odenseanske byrådsmedlemmer Brian Dybro og Reza Javid, der håber at sund fornuft kan overvinde den udlændinge-politiske signalpolitik, der stadig styrer et flertal på Christiansborg.

Udgivet POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Coronaen kan ramme hårdt i udsatte boligområder.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.