Psykisk syge og ældre kan blive ofre i hovsa sparerunde.

Psykisk syge og ældre kan blive ofre i hovsa sparerunde.
Så er der igen spareknive i luften over kommunale velfærds-ydelser i Odense.
Ældre og Handicapforvaltningen kan se frem til nye udgifter man ikke kan ignorere som kommune. Så nu er der udarbejdet spareforslag på 34 millioner kroner, der både rammer ældreplejen, men også unikke tilbud til psykisk syge, der kan se frem til at blive lukket helt ned, hvis der ikke findes alternative løsninger.

Vi har besøgt Stoppestedet, der daglig er i kontakt med 50-60 borgere, der kæmper med en psykisk lidelse.
Og så har vi talt med Rådmand Søren Windell og byrådsmedlemmerne Casper Ejlertsen, S og Reza Javid, El, der er uenige om hvorvidt, de 34 millioner udelukkende er et problem for ældre og handicapforvaltningen. Eller om det er et fælles velfærds-problem, der bør løses af hele Byrådet.

Udgivet POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Psykisk syge og ældre kan blive ofre i hovsa sparerunde.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.