Ghetto-lov truer endnu et odenseansk boligområde.

Ghetto-lov truer endnu et odenseansk boligområde. 1300 beboere i de almene boligafdelinger omkring Risingskolen i Odense kan lige om lidt blive dømt til tvangsflytning og nedrivning af deres boliger, når et folketingsflertals omstridte ghetto liste offentliggøres senere på året. Så nu vil et byrådsflertal i Odense igen tilbyde flyttehjælp til de 10-15 beboere, der med en dom for tidligere kriminalitet, er med til at afgøre at det boligområde, der på statens Ghetto-liste bliver kaldt Solbakken, bliver dømt som Hård Ghetto. Vi har talt med socialrådmand Brian Dybro, der håber at en ny ekstra indsats, kan gøre en forskel, når de berørte boligforeninger vil søge dispensation for en brutal dom der afgøres af statistik fra tidligere år.

Udgivet POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Ghetto-lov truer endnu et odenseansk boligområde.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.