Corona kan dømme flere boligområder som Hårde Ghettoer.

Corona kan dømme flere boligområder som Hårde Ghettoer.
En aktuel analyse fra BL, Danmarks Almene Boliger forudser at den stigende ledighed, der især rammer hårdt blandt borgere med en kort eller ingen uddannelse, vil få konsekvenser, når man skal opgøre de årlige ghetto-lister, der er baseret på hårde fakta om bl.a. etnisk oprindelse, uddannelse, økonomisk indtægt OG ledighed inden for de sidste 2 år.
Så hvis der ikke som i andre dele af samfundet, gives dispensation for Coronanens konsekvenser, så risikerer 4-7 boligområder, bl.a. Korsløkke Parken i Odense, at blive dømt som Hård Ghetto med tvangsflytninger af beboere og måske nedrivning af boliger.

Vi har talt med Odenses Beskæftigelse og Social Rådmand, Brian Dybro og MF, Victoria Velasquez  fra Enhedslisten, der har bedt Boligministeren om at annullere ghettolisterne i 2020.

Udgivet POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Corona kan dømme flere boligområder som Hårde Ghettoer.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.