Modstand mod Ghettolov på flere fronter.

Modstand mod Ghettolov på flere fronter.
Suspender årets Ghetto liste. Borgerforslag for en ny politisk behandling i Folketinget. Klager til Ligebehandlingsnævnet for diskrimination pga. etnisk oprindelse.
Den omstridte og omfattende ghettolov, der pt. har dømt 11.000 beboere til tvangsflytninger de kommende år, møder nu aktiv modstand fra flere sider.

I ugen der gik opfordrede byrådsmedlemmer fra de Radikale og Enhedslisten, Odenses borgmester til at få boligministeren til at suspendere årets ghettoliste, fordi Corona relateret ledighed kan få flere odenseanske boligområder dømt som ”Hård Ghetto” og kommende tvangsflytninger og nedrivning af boliger.
Imens forslaget blev behandlet indenfor på Rådhuset var aktivister fra græsrodsbevægelsen Almen Modstand i gang med at samle underskrifter til et Borgerforslag for en genbehandling af en lov, der kan vise sig at være i juridisk konflikt med ligestillingsloven, fordi den diskriminerer borgere pga. af deres etniske oprindelse.

Vi har talt med aktivister fra Almen Modstand og byrådsmedlemmer fra S, V, EL og de Radikale, om en lov der også er pakket ind i det udlændingepolitiske dogme, der stadig styrer et flertal Christiansborg.

Udgivet POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Modstand mod Ghettolov på flere fronter.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.