Ældrepleje med minimums-normeringer.

Ældrepleje med minimums-normeringer.
Skal der også være minimums-normeringer for hvor mange ansatte der skal være pr. beboere på landets plejecentre? Ja lyder det i et aktuelt forslag fra Dansk Folkepartis sommergruppemøde.
Rystende afsløringer i en TV2 dokumentar om forholdene på plejecentre i Århus og Randers kommune, har sat fokus på en velfærds politisk ydelse, der kan være meget forskellig afhængig af i hvilken kommune man bor. F.eks.  så viste en kortlægning af forholdene i landets 98 kommuner, som Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd, VIVE – foretog for Ældre Sagen og FOA i slutningen af 2019, at Normeringen på nattevagter kan variere fra 8 beboere per medarbejder til 41 beboere per medarbejder både hverdag og weekend.

Vi har talt med Odenses ældrerådmand Søren Windel og byrådsmedlemmerne Christel Gall, DF og Reza Javid, EL om hvorvidt det er nu, at der ligesom på daginstitutionsområdet, kommer noget lovgivning, der kan sikre en mere ensartet og værdig ældrepleje, hvad enten man er borger i Nordsjælland, Randers eller Odense.

Udgivet POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Ældrepleje med minimums-normeringer.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.