Kampen om Fjernvarmen ikke slut endnu.

Kampen om Fjernvarmen ikke slut endnu.
En ny forening Fionia Fjernvarme, vil nu have en juridisk vurdering af de odenseanske fjernvarmeforbrugeres rettigheder inden at det kommunalt ejede Fjernvarme Fyn sælges til Energi Fyn.
Salget af Fjernvarme Fyn og Fynsværket, er kommet i spil fordi Odense Kommune har brug for mange penge, når byens skoler, børnehaver, plejecentre og andre velfærdinstitutioner skal renoveres og udbygges i de kommende år.
Men da Fynsværket og en driftssikker og relativ billig fjernvarme siden 1950’erne har haft en særlig plads i den odenseanske selvforståelse, så har salget også aktiveret lokalpatriotiske følelser, og delt Byrådet, sådan et det kun er et snævert flertal, Socialdemokratiet, SF og de Radikale med 17 ud af 29 medlemmer, der ønsker at sælge Fjernvarme Fyn.

Vi var med da den nye forening Fionia Fjernvarme blev stiftet med et erklæret formål om hurtigst muligt at få 10.000 medlemmer, der måske kan være nok til at få prøvet betingelser for et salg ved en domstol.

Hvis du selv ønsker at blive medlem, så klik ind på  https://fioniafjernvarme.dk/

Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Kampen om Fjernvarmen ikke slut endnu.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.