Lad Åløkke-skoven i fred.

Lad Åløkke-skoven i fred.
6 etager høje boligblokke lige i kanten af en 500 år gammel byskov.
Det bryder beboerne i Åløkkekvarteret i Odense sig ikke om.
Ejendomsselskabet, Olav de Linde der i Odense er mest kendt for sine nænsomme renoveringer af gamle erhvervsbygninger på Havnen og Thrigegrunden, har nu mødt modstand fra flere sider, når de vil bygge boligblokke helt tæt op af Åløkkeskoven, der er Odense største byskov. En skov der både bruges af mange borgere til fritid, rekreation og motion. Men også en skov der rummer et rigt dyreliv.

Vi har talt med Carsten Myhr fra Åløkkekvarterets Grundejerforening og Venstres by og kulturrådmand Christoffer Lilleholt om et byggeprojekt, der skal behandles i det politiske udvalg for by -og kulturforvaltningen, den 10. november.

Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Lad Åløkke-skoven i fred.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.