Hård Ghetto dom truer endnu et odenseansk boligområde.

Hård Ghetto dom truer endnu et odenseansk boligområde.
”Her er stille og roligt og trygt, folk flytter ikke herfra. Mange af mine naboer har boet her i 30-50 år og ville være kede af at forlade området. En ting er frivilligt, noget andet er når man er tvunget. Det er et område med 644 boliger, 386 af dem skal rives ned hvis vi følger hård ghetto kriterier. Det er ikke rimeligt”

Sådan sagde beboer Birte Ottesen, da vi var til pressemøde i det lille almennyttige boligområde, som de ovre på Christiansborg kalder Solbakken. Et boligområde, som med stor sandsynlighed igen er med når den omstridte ”ghettoliste” bliver offentliggjort den 1.december. Og fordi 8 ud af 1300 beboere tæller negativ på den forkerte side i en statistik, så vil Solbakken denne gang få en skærpet dom som ”Hård Ghetto”.

Så nu har borgmester Peter Rahbæk og socialrådmand Brian Dybro, sammen med de berørte boligselskaber, udarbejdet en udviklingsplan, hvor en kombination af forskellige boligpolitiske redskaber, skal redde det lille boligområde fra de samme konsekvenser, som man har dømt Vollsmose til.

Det spændende bliver så om det kan overbevise et flertal på Christiansborg,  hvor den såkaldte Ghetto lovgivning, også er en del af den udlændingepolitiske værdikamp.

Udgivet POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Hård Ghetto dom truer endnu et odenseansk boligområde.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.