Fjernvarme salget er aflyst. Men balladen om penge til velfærd fortsætter.

Fjernvarme salget er aflyst. Men balladen om penge til velfærd fortsætter.
Sensommeren store drama i odenseansk lokalpolitik, salget af det kommunalt ejede Fjernvarme Fyn er aflyst med udsigt til juridisk kamp om hvorvidt et salg vil være i strid med varmeforsyningslovens retningslinjer for forbrugerrettigheder.
Men tilbage står nu hvordan et delt byråd kan finde sammen om at finde penge til det som salget af fjernvarmen skulle bruges til. Det at finansiere en fælles aftale om at investere 1.8 milliard i renoveringer og udbygning af velfærdsinstitutionernes fysiske rammer frem mod 2030.

Vi var med til pressemødet hvor aflysningen af salget blev præsenteret af en skuffet borgmester og har senere talt med glade modstanderne af salget, om hvordan de nu kommer videre. Enten med fælles løsninger eller måske bare en tidlig start på valgkampen frem mod byrådsvalget i 2021.

Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Fjernvarme salget er aflyst. Men balladen om penge til velfærd fortsætter.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.