Bliver Solbakken købt eller solgt?

Bliver Solbakken købt eller solgt?
1288 beboere i de 4 boligafdelinger, der på Christiansborg bliver kaldt Solbakken, er i fare for at blive dømt som såkaldt Hård Ghetto, når den årlige ghettoliste offentliggøres den 1.december. En dom der kan betyde at et ellers velholdt og fredeligt boligområde, kan blive udsat for tvangsflytning af beboere og nedrivning af boliger.

Så derfor havde de lokale boligselskaber, beboerne og socialrådmand Brian Dybro inviteret Folketingets Boligudvalg på besøg for at fortælle om en alternativ udviklingsplan hvis Solbakken bliver dømt som Hård Ghetto. Men også om en generel positiv udvikling i boligområdet og de små marginaler, der tæller negativt på en liste der baseret på 2 år gammel statistik.

Vi var med på en rundvisning, hvor der kom meget forskellige signaler fra de fremmødte folketingsmedlemmer. Lige fra en arrogant afvisende Alex Ahrendtsen fra DF til en ”måske det må vi se på” Jan Johansen fra Socialdemokratiet, til en ubetinget forståelse fra hhv. de Radikale og Enhedslisten.

Udgivet POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Bliver Solbakken købt eller solgt?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.