Vollsmose beder Politiet om hjælp.

Vollsmose beder Politiet om hjælp.
Beboere i Vollsmose trodsede kulden for at demonstrere deres utryghed og afmagt over at det meningsløse drab på en ung nabo Abdi Nur Ismail, endnu ikke er opklaret, imens en optrappet konflikt imellem rivaliserende bander skaber utryghed i bydelen.
Så derfor appellerer de til Politiet, der fra deres side, synes at de både prioriter opklaringen af drabet, og opgaven med at skabe tryghed.

Vi har talt med en af arrangørerne, Ali Hassan og Chefpolitiinspektør ved Fyns Politi, Lars Bræmhøj der også ser beboernes demonstration, som en udstrakt hånd til at samarbejde med politiet i en sag, hvor der ellers kunne være en tendens til at tie pga. frygt for de kriminelle.

Udgivet LOKALT, SOCIALT | Kommentarer lukket til Vollsmose beder Politiet om hjælp.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.