Corana stopper ikke Odenses Unge-demokrati.

Corana stopper ikke Odenses Unge-demokrati.
Folkeskolen er en vores vigtigste demokratiske institutioner. Så selvom intet er som det plejer at være, blev der alligevel, traditionen tro, igen i år, holdt et møde mellem Odense Fælleselevråd og Børn- og Ungerådkvinde, Susanne Crawley.
Mødet, der plejer at foregå i Byrådssalen på Rådhuset var i år et virtuelt et af slagsen. Men det var også det eneste, der var anderledes, for eleverne var lige så klar på at dele ud af deres erfaringer og komme med input, som de plejer at være. Og det var en begejstret Rådkvinde, der efter mødet lovede, at de unges input også vil blive brugt til noget politisk.

Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Corana stopper ikke Odenses Unge-demokrati.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.