Populisme eller Sund Fornuft. Hvad skal afgøre Solbakkens fremtid.

Populisme eller Sund Fornuft. Hvad skal afgøre Solbakkens fremtid.
SF’s Karsten Hønge vil have boligminister Kaare Dybvad i samråd.
Baggrunden er at det lille almennyttige boligområde, Solbakken i Odense C er blevet dømt som Hård Ghetto, da den nye ghettoliste udkom 1.december.
En dom der med små marginaler, baseret på statistik fra 2018 og 2019, kan betyde at boliger skal rives ned, og ikke mindst at flere hundrede beboere skal tvangsflyttes.

Men da Ghettoloven er en del af det udlændinge-politiske mantra, der holder partier som Venstre, Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet fast i en kappestrid om hvem, der er hårdest og mest stram, så kan det være svært at finde åbninger til en slags sund fornuft.
Noget der blev åbenbaret da Folketingets boligudvalg besøgte Solbakken, for at mødes med beboerne og de lokale boligselskaber.
Se vores reportage og hør populister som Venstres Jane Heitmann og Dansk Folkepartis Alex Ahrendtsen udtale sig dumt og skråsikkert om et boligområde og boligsociale indsatser, de tydeligvis ikke har kendskab til.

 

Udgivet POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Populisme eller Sund Fornuft. Hvad skal afgøre Solbakkens fremtid.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.