Ældrepleje på Finansloven. En smule er bedre end ingenting.

Ældrepleje på Finansloven. En smule er bedre end ingenting.
Man er vel et u-taknemmeligt skarn, hvis man ikke kan glæde sig over, at et tyndslidt velfærds-område, som ældreplejen, bliver tilgodeset med ekstra 1.9 milliard i den nye finanslovsaftale som regeringen har indgået med de Radikale, SF, Enhedslisten og Alternativet. Så det gør de hos FOA, Odense, hvor man anslår, at det kan betyde omkring 50 ekstra sæt varme hænder i Odense, når de 1.9 milliard bliver fordelt på landets 98 hen over de næste 4 år.

Vi har talt med faglig sekretær Christina Bank, der selvfølgelig havde drømt om flere penge, men også og nok så vigtigt, at man får talt social og sundheds-uddannelsen op, sådan at der bliver uddannet flere sosu’er til at tage sig af vores ældre medborgere.
Ifølge FOA, så kører der lige nu omkring 600 ufaglærte rundt i den odenseanske ældrepleje, imens man skønner at der i 2026 vil mangle omkring 3600 SoSu’er på Fyn.

Udgivet POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Ældrepleje på Finansloven. En smule er bedre end ingenting.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.