Kærlig Hånd til Odenses skoler.

Kærlig Hånd til Odenses skoler.
625 millioner til at renovere, modernisere og på anden måde forbedre de fysiske rammer på de odenseanske folkeskoler i de kommende år.
Det var det glade budskab da Borgmester Peter Rahbæk, der sammen med de Radikale, SF og Enhedslisten, præsenterede den 1.etape af de mange investeringer, der skal forbedre byens velfærdsinstitutioner, når Odense får flere børn og ældre de næste 10 år.

Vi var med til pressemøde på rådhuset, hvor forligspartierne også lagde vægt på den del af aftalen, hvor de 125 millioner, skal bruges på måder hvor den enkelte skole også kan være til gavn for lokalsamfundet uden for undervisningstiden.

 

Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Kærlig Hånd til Odenses skoler.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.