Skal flere ledige have nyttige jobs?

Skal flere ledige have nyttige jobs?
Ja selvfølgelig. Hvem kan dog sige nej til et sådant spørgsmål?
Det kan flere partier i Odense Byråd, når de Konservative formulerer det som et krav om at kommunen, opretter flere Nyttejobs, der er tænkt som en hurtig straks aktivering af de ledige, der søger kontanthjælp første gang.

Vi har talt med forslagsstilleren, den konservative Søren Windell. SF’s rådmand Brian Dybro der kalder det populistisk og en billig omgang. Imens Enhedslistens Reza Javid aktuelt har formuleret et andet forslag, til hvordan Odense Kommune får flere ledige ud i alternative jobs. Et forslag hvor man ansætter ledige og flexjobbere i få timer til en overenskomstmæssig løn, hvor de arbejder med kommunale genbrugsopgaver, der også giver mening på et tidspunkt hvor Odense vil være klimaneutral i 2030.

Begge forslag er på byrådets dagsorden 3.februar.

Udgivet POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Skal flere ledige have nyttige jobs?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.