Virus kommer altid fra de fremmede. Nok en omgang til Vollsmose.

Virus kommer altid fra de fremmede. Nok en omgang til Vollsmose.

Virus kommer altid fra de fremmede. Nok en omgang til Vollsmose.
Det er nu et år siden at skiferieturister bragte de første tilfælde af Corona smitte til Danmark. Og i dag marts 2021 er de fleste blevet mere end trætte af de mange restriktioner, som smittefaren har udløst. Så da medier og politikere var gået i tomgang over flere ugers debat om hvornår der igen kan åbnes for skoleelever og frisører, så kom et højt antal registrerede smittede i den multietniske bydel Vollsmose, som en gave fra himlen. En opportun lejlighed til at bruge et velkendt mobbeoffer til at fremvise enten hård retorik og politisk mod til at ”slå hårdt ned” og tale om tvang-test og tvang-isolation.

Vi har talt med hhv. Odenses borgmester Peter Rahbæk Juel, Venstres rådmand Christoffer Lilleholt, en Vollsmoseborger og overlæge på indvandremedicinsk klinik OUH, Morten Sodemann om en turbulent uge, der måske kunne have været undgået, hvis der på et tidligere tidspunkt, var taget højde for hvordan en virus trives i tæt befolkede boligområder med særlige sociale udfordringer.

Udgivet POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Virus kommer altid fra de fremmede. Nok en omgang til Vollsmose.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.