De skal Spredes. Hegnspælene er sat!

De skal Spredes. Hegnspælene er sat!

Der var ikke megen lydhørhed, da de værdipolitiske krigere Alex Ahrendtsen, DF og Jane Heitmann, Venstre besøgte Solbakken, sammen med andre medlemmer af Folketingets boligudvalg. Så nu har SF’s Karsten Hønge forsøgt at få boligområdets dom som Hård Ghetto revurderet i et samråd med boligminister Kaare Dybvad.

Hvis du ikke fik set Odense ser Rødt i dit TV i uge 10, så kan du her se hvordan samrådet endte. Du kan også se en reportage om Enhedslisten forslag om at indføre en ”social fleksibel udlejning”, der skal forebygge flere ghetto-domme i odenseanske boligområder. Og så finder du sidst i programmet en kort udgave af vores indslag om en række miljø NGO’ers kritik af regeringens klimapolitiske nøl.

Se evt. også: https://osrtv.dk/2020/11/25/solbakken-koebt-solgt/

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til De skal Spredes. Hegnspælene er sat!
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.