Mere stram ghettolov på nye flasker.

Mere stram ghettolov på nye flasker.

Et underligt menneskesyn og en urealistisk plan. Sådan karakteriserer bestyrelsesformand i Fyns almennyttige Boligselskab, Erling Nielsen det seneste udspil fra boligminister Kaare Dybvad.
Et udspil der vil udbrede diskriminerede udlejningsregler til 58 boligområder. Målet er at der om 10 år ikke findes boligområder med mere end 30% beboere med ikke-vestlig oprindelse.
Et udspil der ifølge BL – sammenslutningen af Danmarks Almennyttige boligselskaber vil berøre omkring 110.000 beboere i de 58 boligområder, som boligministeriet i sit nye udspil vil gøre til såkaldte forebyggelsesområder. Og at der i pågældende områder er omkring 20.000 beboere med ikke-vestlig baggrund, der så skal finde andre steder at bo.

Et forslag der kommer på et tidspunkt, hvor ingen endnu ved hvilke sociale konsekvenser, det vil få når man har gennemført nedrivninger og tvangsflytninger i 15 såkaldt Hårde Ghettoer, som bl.a. Solbakken og Vollsmose i Odense.

Vi har talt med Erling Nielsen fra FAB og byrådsmedlemmer Brian Dybro og Reza Javid, der er i det politiske udvalg for socialforvaltningen, hvor man har det kommunale ansvar på et boligsociale område.

Udgivet POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Mere stram ghettolov på nye flasker.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.